Поиск по артикулу:
Показать на странице, шт. 16|32|64
Фирменные салоны:

г. Одесса, , +380984585829

Для заказов онлайн:

+380984585829

Уважаемые клиенты! 
Стоимость изделий уточняйте у консультанта.
Спасибо за понимание.

Обручки з діамантами – вибір сучасних молодят

До вибору обручок наречені завжди підходять з великою відповідальністю, так як вони мають символізувати взаємну любов і вірність. При цьому такі прикраси молодята планують носити все життя,тому вони мають їм подобатись і бути зручними. Особливою популярністю у сучасної молоді користуються обручки з діамантами, які зачаровують своєю вишуканістю та красою.

Такий вибір зовсім невипадковий, тому що саме діамант згідно стародавнім легендам приносить щастя, вдачу і оберігає сім'ю від негараздів. Ці камені вважаються дуже сильними і довговічними, тому що вони здатні стати талісманом міцної сім'ї на довгі роки.

А ціна на обручки, інструктовані діамантом, залежить від наступних основних характеристик:

  • Вид та проба металу. Зазвичай такі обручки виготовляють із – білого, жовтого, рожевого золота, платини чи срібла.

  • Колір та чистота діаманта. Більш дорогими вважаються камені рідкісного забарвлення, аз жовтуватим відтінком мають меншу ціну, ніж безбарвні діаманти.

  • Каратність та огранка. Для візуально однакових діамантів важливе значення має їх вага та кількість гранів.

Ви можете обрати як обручку з одним діамантом, так і з великою кількістю маленьких каменів – все залежить від ваших вподобань та фінансових можливостей. Але головне – це не розмір дорогоцінного каменя, а ваша любов і почуття, з якими ви будете носити таку прикрасу.

В нашому інтернет-магазині ви знайдете великий вибір вишуканих обручок, прикрашених діамантами. А купити кільця, які вам сподобались, ви легко можете або за допомогою сайту, або, відвідавши один з наших фірмових салонів. А ми гарантуємо високу якість усіх прикрас, виготовлених майстрами ювелірної компанії «Обручалка».